Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home 19+20 september: ModellbahnTreff in Göppingen
Document Acties

19+20 september: ModellbahnTreff in Göppingen

Voor de 7e keer wordt op zaterdag 19 en zondag 20 september 2009 in de Hohenstaufenstad Göppingen de Märklin ModellbahnTreff en Familiedag gehouden. Tussen de 40 en 50.000 bezoekers worden verwacht.

Pag. 10-12 Club News 3/2009Het wordt weer een treinen-evenement dat z'n weerga niet kent. De stad Göppingen wordt weer "Märklin City" waar bezoekers van over de hele wereld stoom-, diesel- en elektrische locomotieven, treinstellen en al die andere specifieke voertuigen kunnen bekijken en bewonderen. Niet alleen in 'het echt', maar natuurlijk ook in alle 5 schalen (G, 1, H0, N en Z) waarin de modellen van Märklin, Trix en LGB worden gemaakt. 

 

 

 null

 

Impressies van de ModellbahnTreff 2007

 

Het wordt een feest voor de hele familie. Modeltreinen als hobby en vrije tijdsbesteding is immers een familie-aangelegenheid bij uitstek. Op diverse locaties zoals het station en de Märklin "Erlebniswelt" vinden allerlei aktiviteiten, animaties, tentoonstellingen, workshops, enz. plaats. 

De voorbereidingen zijn in volle gang. Alle informatie vindt u op de Duitse website: http://www.maerklin.de/de/service/erlebnis/veranstaltungen/mobatreff2009.html

Hier kunt u de 3 pagina's downloaden over de ModellbahnTreff zoals die in "Trix News" 3/2009 zijn verschenen.

Mocht u voorbereidingen treffen om naar de ModellbahnTreff te gaan, dan vindt u hier informatie over overnachtingsmogelijkheden in en rond de stad Göppingen. 

 


 © Trix Nederland - Contact