Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Märklin-dagen 2013
Document Acties

Märklin-dagen 2013

[30.08.2013] 13 t/m 15 september staat Göppingen tijdens de 30ste Internationale Modelspoortentoonstelling (IMA) met de 9de Märklin-dagen geheel in het teken van de spoorwegen. Dit unieke evenement speelt zich op maar liefst vier locaties af:

  1. Stauferpark: Grote modelspoortentoonstelling op meer dan 9.000 vierkante meter. Een plattegrond met exposantenoverzicht kunt u hier downloaden.

  2. Station Göppingen: Grote materieelshow met verschillende stoom-, diesel- en elektrische locomotieven waaronder de NS 1315. Een overzicht van de activiteiten op het station vindt u hier.

  3. Märklin Erlebniswelt met het Märklin Museum.
  4. Railbouwbedrijf Leonard Weiss: Het bedrijf beschikt over voertuigputten waar treinen van onderen bekeken kunnen worden. Op het buitenterrein is een railstopmachine in actie te zien. Een modelbaan met een oppervlakte van 11 x 2 meter is hier eveneens te bezichtigen.

Kostenloos vervoer per Märklin Shuttle tussen deze vier locaties in de volgorde Stauferpark, station, Märklin Erlebniswelt en Leonhard Weiss. Tussen het station en Leonard Weiss pendelt bovendien een railbus.

Het Stauferpark heeft 3000 parkeerplaatsen. Een overzicht van de andere parkeermogelijkheden in Göppingen vindt u hier.

Het Duitstalige prgrammaboekje (40 pagina's, 4,7 MB) kunt u downloaden door op de voorkant hieronder te klikken:

Programma-Märklin-dagen-2013

Meer informatie inclusief een TV-filmpje van 6 minuten over de voorbereidingen vindt u hier.


© Trix Nederland - Contact