Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Trix H0 Clubmodel 2020
Document Acties

Trix H0 Clubmodel 2020

[01.04.2020] Het Trix H0 Clubmodel 2020 is dieseltreinstel TEE RAm TEE "EDELWEISS".

Besteltermijn verlengt tot 30 maart 2020!


22976 Dieseltreinstel RAm TEE "Edelweiss"

T22976 Schraeg

Voorbeeld: Dieseltreinstel RAm TEE van de Schweizerische Bundesbahnen (SBB) als TEE "EDELWEISS", met traject Amsterdam - Bruxelles Nord - Luxembourg - Strasbourg - Basel - Zürich. 4-delige set in purperrode/beige basiskleurstelling. 1 motorwagen, 1 coupérijtuig, 1 restauratierijtuig, 1 doorgaande coupé met stuurwagen. Dieseltreinstel met nummer 501. Zoals eind jaren '50 in gebruik.

Model: 4-delige set. Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluids- en lichtfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel, centraal in de motorwagen ingebouwd. Telkens 2 van 3 aangedreven wielstellen in de twee 3-assige draaistellen via cardan aangedreven. Antislipbanden. Standaard ingebouwde binnenverlichting in coupérijtuig, restauratiewagen en doorgaande coupé. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en 2 rode sluitseinen, evenals binnenverlichting in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Binnenverlichting in het bagagecompartiment van de motorwagen afzonderlijk digitaal schakelbaar. Machineruimteverlichting in de motorwagen, machinistencabineverlichting in de motorwagen en in de stuurwagen van de doorgaande coupé en tafellampjes in het restauratierijtuig alle afzonderlijk digitaal schakelbaar. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode ledlampjes. Meerpolige, stroomgeleidende speciale koppeling met schaargeleiding tussen de treinsteleenheden, voor een doorlopende elektrische verbinding van de hele trein. Omschakeling van het sleepcontact met rijrichtingsafhankelijke voeding via de telkens voorste motorwagen of doorgaande coupé met stuurwagen. Veel gemonteerde details. Aan beide uiteinden een imitatie van de Scharfenberg-koppeling (niet werkend). Kleinst berijdbare boogradius 437,5 mm. Berijden van radius 1 is eveneens mogelijk zonder rekening te houden met het vrije ruimteprofiel. Totale lengte van het treinstel over de koppeling ca. 113 cm.

Highlights:

  • Compleet nieuwe constructie.
  • Zware metalen uitvoering
  • Digitale speelwerelddecoder mfx+ met uitgebreide geluids- en lichtfuncties.
  • Standaard ingebouwde binnenverlichting, digitaal schakelbaar
  • Standaard met machineruimte- en machinistencabineverlichting, digitaal schakelbaar.
  • Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in de motorwagen, vier aangedreven assen

Dit dieseltreinstel wordt in 2020 in een eenmalige serie alleen voor Insider-leden geproduceerd.

Het model van het dieseltreinstel vindt u in wisselstroomuitvoering in het Märklin H0-assortiment onder artikelnummer 39976, exclusief voor Märklin Insider-leden.


© Trix Nederland - Contact