Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Trix Maandprogramma September
Document Acties

Trix Maandprogramma September

[01.09.2011] Het Programma van de Maand September omvat de Minitrix stoomlocomotief S3/6 en de Trix HO diesellocomotief BR V90

Trix Maandprogramma September

Minitrix 12259 en Trix 22212

De sterk toenemende treingewichten in het personenverkeer eisten vooral op het bochtige traject tussen Kaiserslautern en Neustadt/Haardt van de bestaande locomotieven van de Pfalzbahn de laatste krachtsreserves. De oplossing werd gevonden met de locomotieven van de Beierse serie S 3/6. Slechts enkele geringe modificaties waren noodzakelijk om de bij de Pfalzbahn gebruikelijke draaischijven met 19 m doorsnede te kunnen berijden. De tien bestelde locomotieven vormden al snel de ruggengraat van het hoogwaardige interlokale verkeer tussen Saarbrücken, Kaiserslautern, Neustadt/Haardt en Ludwigshafen, maar ook treinomlopen naar Strassburg, Mainz en Stuttgart waren geen zeldzaamheid.

Sale

ALLEEN VOOR SEPTEMBER 2011:

Van 379,95 euro voor:

Minitrix 12259

12259 Stoomlocomotief met getrokken tender

Voorbeeld: Sneltreinlocomotief serie S 3/6 van de Königlich Bayerischse Staatsbahn (K.bay.Sts.B). Vroege bouwserie met aërodynamische cabine en gasverlichting. Inzet voor sneltreinen, sneltreinen en internationale treinen. Tijdperk I.

Model: Locomotief en tender uit metaalspuitgietwerk. Hoogvermogenmotor met klokanker en vliegwiel. Motor en overbrenging in de ketel ingebouwd. 3 assen aangedreven, antislipbanden. Digital-decoder voor DCC, Selectrix en traditioneel bedrijf in de tender ingebouwd, evenals de geluidselektronica met luidspreker. Frontsein met de rijrichting digitaal schakelbaar. Kortkoppeling tussen locomotief en tender. Lengte over de buffers 134 mm.

Zolang de voorraad strekt!

Sale

ALLEEN VOOR SEPTEMBER 2011:

Van 189,95 euro voor:

Trix 22212

22212 Diesel rangeerlocomotief

Voorbeeld: Zware rangeerlocomotief serie V 90 van de Deutsche Bundesbahn (DB). Uitvoering in de aflevertoestand. Inzet: Rangeerdienst, rangeerheuvel, goederenverkeer voor korte trajecten.

Model: Tijdperk III, chassis en hoofddeel van de opbouw uit metaalspuitgietwerk. 21-polige Digital-stekkerverbinding voor digitale decoder. Centraal ingebouwde klokanker-hoogvermogenmotor. 4 assen aangedreven. 2 antislipbanden. Driepuntsfrontsein wisselt met de rijrichting en twee rode sluitseinen met onderhoudsarme, warmwitte LED's, traditioneel in bedrijf. Na inbouw van decoder 66839 direct schakelbaar. Aangeduide cabine-inrichting. Gemonteerde metalen handrails. Extra treden meegeleverd. Koppelingsschachten volgens NEM. Lengte over buffers 164 mm.

Zolang de voorraad strekt

 

Klik hier voor het Märklin Programma van de Maand September


© Trix Nederland - Contact