Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Zomeractie
Document Acties

Zomeractie

[01.07.2012] In 2005 werd de eerste Märklin Shop in Nederland geopend. Drie Märklin Stores en vele andere Märklin Shops volgden. Het heeft tot een totale metamorfose in de Nederlandse modelspoorbranche geleid. Ter gelegenheid van "7,5 jaar Märklin Shops in Nederland" geven de Nederlandse Trix en LGB dealers u deze zomer éénmalig 25 euro cadeau: bij een minimale besteding van 250 euro aan Märklin-, Trix- of LGB-producten betaalt u 25 euro minder!

Tegoedbon van 25 euro

Om van deze actie van 1 juli 2012 tot en met 31 augustus 2012 gebruik te kunnen maken, dient u te speciale tegoedbon van 25 euro hier te downloaden, uit te printen, in te vullen en in te leveren bij de Nederlandse Trix / LGB dealer in combinatie met een minimale besteding van 250 euro aan Märklin-, Trix- of LGB-producten. De adressen en telefoonnummers van de dealers vindt u hier.

Deze tegoedbon is niet inwisselbaar tegen contant geld, geldt niet in combinaties met andere acties, geldt niet voor Märklin-Insider / Trix-Club / LGB-Club artikelen, geldt niet voor reeds bestelde artikelen, geldt niet voor lopende aanbiedingen en geldt niet voor startsets. Maximaal één bon per klant. Bij misbruik kan de deelnemende dealer deze bon uitsluiten van verzilvering. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

 Nederlandse Märklin dealers


© Trix Nederland - Contact