Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Club
Document Acties

De Trix Club

[05.02.2024] Als lid van de Trix Club wordt u uitgebreid geïnformeerd over alle zaken aangaande Trix. U krijgt regelmatig actuele informatie, een jaarlijkse Clubwagen, de Trix-catalogus en een DVD-kroniek. Bovendien kunt u de modellen bestellen die exclusief voor de Trix Club worden geproduceerd.

En (last but not least) u krijgt korting op seminars die in Nederland worden georganiseerd.

Lidmaatschap

Uw lidmaatschap gaat in op de dag dat u uw jaarlijkse bijdrage van € 89,95 heeft betaald.

Aanmelden

U kunt op de Duitse Märklin website het Nederlandse aanmeldformulier voor de Trix Club downloaden, invullen en opsturen om u als Trix Clublid te registreren. Volg de instructies op het aanmeldformulier.

Trix Club News

Titelblad Trix Clubnieuws 2023-1

Trix Club News is het 24 pagina's tellende full color clubmagazine dat zes keer per jaar in het Duits verschijnt. U vindt daarin allerlei  informatie over de Trix Club, actuele informatie over de producten, het merk Trix en de diverse tentoonstellingen en acties.

 

Märklin Magazin

Titelblad MM2024-2

Als lid ontvangt u zes maal per jaar het Märklin Magazin in het Nederlands, volledig in kleur en boordevol informatie over Trix en Märklin: Nieuwe (en oude) modellen, toepassingen, techniek, modelbouw, achtergrond, onderdelen, noem maar op. Voor de liefhebber een absolute 'must'. Daarnaast krijgt u zes maal per het Trix Club News in de Duitse taal.

De Clubkaart

Alle clubleden ontvangen de Trix Clubcard. Op vertoon van deze kaart krijgt u korting op entreebewijzen voor evenementen, shows e.d. waar Trix aan deelneemt  Dergelijke evenementen worden vooraf aangekondigd in Trix Club News en op de website.

Op Internet

Uw clubkaart bevat ook de gegevens om toegang te krijgen tot de diverse speciale bestanden op het clubgedeelte van Trix-website in Duitsland

De Trix Club modellen

Elk jaar krijgt u als Trix Clublid een tegoedbon voor de Trix clubwagen in Spoor H0 of N, die met de lidmaatschapbijdrage al is betaald. Uw exemplaar haalt u op bij uw handelaar. Daarnaast ontvangt u de speciale aanbiedingen van de Trix clubmodellen. Dat zijn modellen die exclusief voor de leden van de Trix Club worden gemaakt en ook alleen door hen besteld kunnen worden.

Contact

Voor alle zaken aangaande het lidmaatschap (betaling, verhuisbericht e.d.) kunt u per post, telefonisch of per e-mail contact opnemen met:

Märklin Service Nederland

Scherpemaat 7
7942 JV Meppel
Telefoon: 0 522 78 21 88 elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 16:00 uur.
U kunt ook een mail sturen naar service(at)marklin.nl


 

 

 


© Trix Nederland - Contact