Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws EK 2024
Document Acties

EK 2024

[18.04.2024] Ter gelegenheid van het Europese voetbalkampioenschap, dat dit jaar in Duitsland plaatsvindt, presenteert Trix een speciaal H0-model:

de Duitsland Europa-locomotief in een eenmalige oplage.

 

 

25368 Elektrische locomotief serie 185.2

 Duitsland Europa loc 

Voorbeeld: Elektrische locomotief serie 185.2 in bijzondere uitvoering ter gelegenheid van het Europees Voetbalkampioenschap dat in 2024 in Duitsland plaatsvindt.

Model: Met digitale decoder met uitgebreide geluidsfuncties. Speciale, centraal ingebouwde motor. Met cardanaandrijving op alle vier de assen aangedreven. Met antislipbanden. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontlicht en twee rode sluitlichten in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontlicht aan loczijde 2 en 1, elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Wanneer het frontlicht aan beide zijden van de loc is uitgeschakeld, is aan weerszijden de dubbele A-verlichting ingeschakeld. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode ledlampjes. Afzonderlijk gemonteerde handgrepen op de fronten van de loc. Twee mechanisch werkende stroomafnemers die met 24 Karaats goud verguld zijn. Lengte over de buffers 21,7 cm.

Highlights:

  • Speciaal, aantrekkelijk ontwerp in het kader van het Europees Voetbalkampioenschap 2024;
  • De pantografen en de koppelingsbeugels zijn verguld met waardevol 24 karaats goud;
  • Met certificaat van echtheid;
  • Apart gemonteerde handgeleiders op locomotieffronten.

Prijs: € 299,00

Levertijd: Juni 2024

De wisselstroomuitvoering van dit model vindt u in het Märklin H0-assortiment onder het artikelnummer 36649.


© Trix Nederland - Contact