Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Günni als clubmodel
Document Acties

Günni als clubmodel

[30.03.2023] Als extra clubmodel heeft Trix de kleurrijk uitgevoerde "Gunni" aangekondigd. U kun dit model gemakkelijk op vertoon van uw Club-card tot 15 mei 2023 bij uw dealer bestellen.

Günni als clubmodel

Klik op de afbeelding om het uit te vergroten

Een bestelbon is niet meer nodig!

Locomotieven in fel verkeersrood zijn prachtig om te zien, geen twijfel mogelijk. Kleurrijke machines met een doordacht design zijn echter nog mooier en trekken de aandacht. Ze zijn inmiddels in groten getale op de Europese rails onderweg. Maar geen ervan kijkt de nieuwsgierige toeschouwers met zulke grote ogen aan. Dit is een locomotief uit serie 185.2. De 185 367 om precies te zijn. Hij werd op 20 september 2019 gepresenteerd in het DB Museum Nürnberg.

 

25367 Elektrische locomotief serie 185.2 "Günni"

T25367_Guenni

Voorbeeld: De elektrische locomotief serie 185.2 van de Deutsche Bahn AG (DB AG) heeft bedrijfsnummer 185 367-0. Sinds september 2019 rijdt zij in een opvallende reclame-outfit als "Günni Goederentrein".

Model: Met digitale decoder met uitgebreide geluidsfuncties. Alle 4 assen aangedreven via een cardanas. Antislipwielen. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontlicht en twee rode sluitlichten in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontlicht aan loczijde 2 en 1, elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Wanneer het frontlicht aan beide zijden van de loc is uitgeschakeld, is aan weerszijden de dubbele A-verlichting ingeschakeld. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode ledlampjes. Afzonderlijk gemonteerde handgrepen op de fronten van de loc. Twee mechanisch werkende stroomafnemers op het dak. Lengte over de buffers 21,7 cm. Alles over Günni en zijn vriendjes vind je hier: www.der-kleine-ice.de/der-kleine-ice-und-seine-freunde/guenni-gueterzug/

Prijs: € 299.00

Klik hier voor de video-presentatie.

Klik hier om de folder te downloaden.

Deze unieke locomotief draagt de naam "Günni goederentrein". En sinds deze locomotief voor goederentreinen in Duitsland en Oostenrijk rijdt, trekt hij fotografen naar het spoor. De locomotief uit de TRAXX-familie is de mascotte van DB Cargo geworden. Maar wie is eigenlijk "Günni"? Aanvankelijk een van de in totaal zeven personages uit de familie "Little ICE" en dus een speelfiguurtje. Hij verkeert in het beste gezelschap, want naast "Robbi Regio", "Ida IC" en "Opa Adler", om er maar een paar te noemen, kan "Günni Goederentrein" aan boord van ICE's en IC-treinen worden gekocht.  Alles over Günni en zijn vriendjes vind je  hier 

Omdat zijn uiterst kleurrijke design zo goed werd ontvangen, rijpte al snel het idee om "Günni" als het ware tot leven te wekken, en wel op een echte goederentreinlocomotief. En die is nu, aldus uitgedost, in gebruik. In september 2019 werd de 185 367 stap voor stap omgebouwd van een doodgewoon trekpaard van de Deutsche Güterbahn tot de kleurrijke "Günni". En deze heeft een eigenzinnig motto: "Het maakt niet uit hoe goed je rijdt - Günni rijdt goederen!" Deze slogan staat op de locomotiefbak van de 5600 kW sterke machine. Wat weten we nog meer over "Günni"? Hij rijdt het liefst met een lange rij kleurrijke containerwagens door het land.

Het minst leuk vindt hij alleen rijden, of met maar een paar aangekoppelde wagens. De modelspoorliefhebbers vinden dat ook. Gelukkig biedt het Märklin-programma daarvoor een ruime keuze. Hier vindt u veel geweldige modellen voor tijdperk VI, van container- tot ketelwagens. Daarmee slaat het exclusief voor Trix-Clubleden gemaakte model zeker een goed figuur. Maar ook in de vitrine is "Günni" beslist een blikvanger.

Dit model is in wisselstroomuitvoering exclusief voor Märklin Insider Club-leden leverbaar en heeft artikelnummer 36648 in het Märklin-assortiment.

De elektrische locomotief 185 367-0 "Günni Goederentrein" wordt in 2023 in een eenmalige oplage alleen voor Insider-Clubleden geproduceerd.

De bestelling gaat heel eenvoudig: u bestelt met uw Club-card bij uw dealer. Een bestelbon is niet nodig. Meer informatie over dit exclusieve product vinden Clubleden in de clubzending 2/2023, die in April verschijnt.

Besteltermijn sluit: 15 Mei 2023


© Trix Nederland - Contact