Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Nieuws Vooraankondiging
Document Acties

Vooraankondiging

[22.03.2024] Vorige week vrijdag is een nieuwe generatie locomotieven voorgesteld: de Vectron Dual Mode type 249 voor DB Cargo. Nu als Trix Ho-model te bestellen bij ...

uw dealer.

De twee-systemen locomotief type 249 (Vectron Dual Mode light) uit de Vectron-productfamilie van Siemens zorgt voor een enorme besparing aan brandstof en CO2-uitstoot. Volgens opgave van de Deutschen Bundesbahn gaat de onderneming na de levering van alle 150 bestelde locomotieven circa 25.000 ton CO2 en 12 miljoen liter brandstof besparen.  Bovendien scheelt de afwisselende inzet van elektrische en dieselaandrijving met een locomotief veel tijd tijdens het rangeren.

25293 Twee-systemen locomotief type 249

25293

Highlights

  • In aantrekkelijke, hedendaagse kleuren.
  • Bufferhoogte volgens NEM.
  • Onderstel en opbouw zijn grotendeels vervaardigd uit metaal. 
  • Met talrijke los gemonteerde details.
  • Verlichting in de machinistencabines kan digitaal bediend worden.
  • Verlichting in de machineruimte kan digitaal bediend worden.
  • Met digitale DCC/mfx decoder voorzien van uitgebreide geluidsfuncties.

Voorbeeld: Twee systemen locomotief BR 249 (Vectron Dual Mode Light) voorzien van speciale opschriften van DB Cargo AG. Uit de serie Vectron producten van Siemens. Locomotiefnummer 249 001. Model in hedendaagse uitvoering (2024).

Model: Met digitaal decoder en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogensaandrijving. 4 Assen aangedreven. Antislipbanden. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en twee rode sluitlichten die bij analoog bedrijf branden en digitaal schakelbaar zijn. Frontsein aan beide zijden digitaal apart te bedienen. Als het frontsein aan beide zijden uitgeschakeld is, functioneert aan beide kanten het A-sein. Met verlichting in de machinistencabine, wisselend met de rijrichting, digitaal te bedienen. Verlichting in de machineruimte digitaal schakelbaar. Extra schijnwerper, apart digitaal te bedienen. Verlichting met onderhoudsvrije, warm-witte en rode lichtdiodes (LED). Los te monteren remslangen en rangeerkoppeling worden apart meegeleverd. Lengte over de buffers ca. 23,6 cm.

Prijs: € 429,00

Nu te bestellen bij uw dealer.

Dit model vindt u in de wisselstroomuitvoering in het Märklin H0-assortiment onder artikelnummer 39293.


© Trix Nederland - Contact