Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home TRIX Clubmodel 2024
Document Acties

TRIX Clubmodel 2024

[01.03.2024] Het Trix H0 Clubmodel 2023 is de Northlander. De besteltermijn is verlengd tot 31 maart 2024.

TRIX Clubmodel 2024

Klik op de afbeelding om het uit te vergroten

Highlights:

  • Voorbeeldgetrouwe modelvariant op basis van de nieuwe constructie van de RAm TEE.
  • Zware, metalen uitvoering.
  • Met digitale DCC/mfx decoder met uitgebreide geluids- en lichtfuncties, geschikt voor RailCom.
  • Standaard ingebouwde binnenverlichting, digitaal te schakelen.
  • Standaard ingebouwde verlichting in motorruimte en machinistencabines, digitaal te bedienen.
  • Aparte classificatie verlichtingen aan beide einden van de trein, digitaal te bedienen.
  • In de motorwagen ingebouwde hoogvermogensaandrijving met vliegwiel, 4 aangedreven assen. 
 

22975 Dieseltrein "Northlander" (H0)

22975_1
 

Voorbeeld:  Dieseltreinstel "Northlander" van de Ontario Northland Railway (ONR) in Canada. Voormalig dieseltreinstel RAm TEE. Vierdelig treinstel in de basiskleuren hemelsblauw en geel: een motorwagen, een coupérijtuig, een restauratierijtuig, een stuurstandrijtuig. Dieseltreinnummer 1981. Model in de uitvoering van de jaren '80.

Model: Een vierdelige eenheid. Met digitale decoder met uitgebreide geluids- en lichtfuncties. Centraal in de motorwagen ingebouwde hoogvermogensaandrijving met vliegwiel. In beide 3-assige draaistellen worden twee assen door middel van een cardan aangedreven. Antislipbanden. Met standaard ingebouwde binnenverlichting in het coupérijtuig, het restauratierijtuig en het stuurstandrijtuig. Met de rijrichting wisselend 3 punts frontsein en 2 rode sluitlichten. Frontseinen en binnenverlichting zijn analoog ingeschakeld en in het digitaal bedrijf apart te bedienen. Verlichting in de bagageafdeling van de motorwagen is digitaal apart te bedienen. De verlichting in de motorruimte en in de machinistencabines van motorwagen en stuurstandrijtuig zijn digitaal apart te bedienen. De classificatieverlichtingen aan beide zijden van de trein zijn digitaal schakelbaar. Verlichting middels onderhoudsvrije, warm-witte en verschillend gekleurde lichtdiodes (LED).
 

Prijs: € 1099,00

Download hier de Frans/Nederlandse flyer.

Het dieseltreinstel "Northlander" wordt in 2024 als eenmalige uitgave uitsluitend voor leden van de Trix Club geproduceerd.

Dit model vindt u in de wisselstroomuitvoering in het Märklin H0-assortiment onder artikelnummer 39705  exclusief voor Insider-Clubleden.

 © Trix Nederland - Contact