Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Support/downloads Brochures Lees dit eerst: folders en brochures downloaden
Document Acties

Lees dit eerst: folders en brochures downloaden

De diverse handleidingen, folders en brochures op onze website zijn omgezet in het z.g. PDF-formaat. Voor het bekijken en afdrukken van deze PDF-documenten heeft u het gratis programma Adobe (Acrobat) Reader nodig.

Klik op het plaatje Adobe logo of de link http://www.adobe.nl voor meer informatie over dit programma en de mogelijkheid de nieuwste versie van het programma te downloaden en te installeren.

© Trix Nederland - Contact